Aksominių pakabų rinkinys 20vnt, juodos spalvos

Produkto kodas: 23476

32,99 

Neturime

Praneškite man el. paštu šiai prekei pasirodžius prekyboje.

Atsiprašome, šios prekės dabar neturime. Tačiau siūlome pateikti užklausą ir mes Jus informuosime kada prekė vėl atsiras prekyboje. Taip pat galite tęsti apsipirkimą grįždami atgal.

Išsami informacija

„Mažiau yra geriau“ filosofija jūsų spintoje. Slim pakabos yra lengvesnis būdas sutalpinti daugiau drabužių. Jei ieškote puikaus asortimento, negalėtumėte rasti geresnės alternatyvos. Šios SONGMICS aksominės pakabos, kurių storis yra tik 0,5 cm ir kiekvienos talpa po 5 kg, maksimaliai išnaudoja jūsų spintos erdvę ir užima mažiau vietos.

Apgalvotos detalės kiekvienam drabužiui. Net ir patys subtiliausi šilko sijonai nenuslys nuo minkštų, neslystančių aksominių pakabų; marškiniai nepaliks erzinančių žymių dėl ergonomiško pečių dizaino; suknelės su petnešėlėmis gerai priglunda prie skeltukų; 360° pasukami kabliukai leidžia lengvai pakabinti drabužius bet kuria kryptimi. Trumpai tariant, yra kažkas kiekvienam!

Pagrindinės savybės

  • Spalva: Juoda
  • Medžiaga: ABS plastikas, aksomas, metalinis kabliukas
  • Matmenys: 42 x 0,5 x 21,5 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Kiekvienos pakabos svoris: 68 g
  • Maksimali statinė apkrova: 5 kg kiekvienai pakabai

Pakuotės turinys

  • 20 x Aksominė pakaba SONGMICS

Pastabos

  • Nenaudokite gaminio skalbimo mašinoje ar džiovykloje.
  • Neperkraukite gaminio.

Papildoma informacija

Pakuotės svoris 11,5 kg
Pakuotės išmatavimai 0,52 × 0,41 × 0,33 m
Tipas

Pakabos

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Aksominių pakabų rinkinys 20vnt, juodos spalvos

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių specifikacijomis, kurios nurodytos prekių kortelėse. Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 632 51053 arba el. paštu klientai@bonideco.com.

Praneškite man el. paštu šiai prekei pasirodžius prekyboje.